Kinderfysiotherapie

Ik ben Saskia Stroomberg en sinds 2010 werkzaam als master Kinderfysiotherapie (MPPT). Met veel plezier werk ik inmiddels dan ook al heel wat jaren in eerste lijn en heb ik dit ook een periode kunnen en mogen combineren met de tweede lijn (ziekenhuis ZGV).
Na het behalen van de master heb ik mij verder kunnen specialiseren in o.a. ontwikkelingsproblemen bij kinderen van 0-2 jaar (FOK), schrijfproblematiek, sport gerelateerde klachten, sensorische informatieverwerking (SI-problematiek) en bokscoaching.
Naast mijn werk op de praktijk, zie ik kinderen tot twee jaar meestal in hun thuissituatie, ben ik werkzaam op meerdere scholen zoals wekelijks op SO de Wegwijzer en bij de Kinder Company en begeleidt ik twee maal per week oefengroepen.
Laagdrempelig, betrokken en gevoel voor het plezier van het kind, daarin ligt mijn kracht. U kunt altijd bij mij terecht voor vragen of advies met betrekking tot alle aspecten van de motorische ontwikkeling van uw kind.

Onze snel groeiende praktijk is op zoek naar een nieuwe kinderfysiotherapeut. Ben je helemaal enthousiast over ons vak, ben je kinderfysiotherapeut of wil je dat graag worden? Dan nodigen we je uit om te solliciteren. Fysiopraktijk Veluwse Poort is een praktijk met 10 therapeuten. Alle collega's zijn gespecialiseerd, gedreven en enthousiast over ons vak. De praktijk is gevestigd in een nieuw medisch centrum op een van de mooiste locaties in Ede.