Fitness

Fysiopraktijk Veluwse Poort heeft de beschikking over een prachtige oefenzaal. Hier willen we iedereen de mogelijkheid bieden om onder goede begeleiding te sporten. Wij willen het stukje “school” van de sportschool invullen en iedereen die daar behoefte aan heeft voorbereiden om in de reguliere sport veilig en zelfstandig te trainen. Naast onze therapeuten maken we gebruik van vier leefstijlcoaches/paramedisch fitnessinstructeurs/personal trainers/fysiotherapeuten in opleiding: Michiel van Tiel, Lars Baggermans, Femke van Roekel en Meike Wouters v/d Oudenweijer. Maatwerk en individuele aanpak staan hierbij voorop. Wij houden een limiet aan van maximaal vijf sporters per uur, zodat iedereen in de zaal verzekerd is van persoonlijke aandacht. Op basis van feedback en belastbaarheid  worden de oefeningen en trainingsschema’s bijgesteld. Het streven hierbij is om de belastbaarheid te vergroten, maar niet te overschrijden. Een training voor medische fitness bedraagt maximaal een uur.

Zie voor meer informatie: www.leefstijlede.nl.

Voor afmelden fitness: info@leefstijlede.nl

Voor fitness hebben we twee abonnementen:

  1. Om uw bestaande conditie te onderhouden of fitness te combineren met een andere vorm van sportief bewegen hebben we een abonnement voor 1 x per week van € 55,00 per maand.
  2. Om uw mogelijkheden geleidelijk op te bouwen hebben we een abonnement voor 2 x per week van € 75,00 per maand, alleen in overleg.

Alle abonnementen zijn per maand opzegbaar. In het geval van een langere periode van afwezigheid (1 maand of langer), bijvoorbeeld door vakantie of ziekenhuisopname, verzoeken wij u dit van tevoren door te geven (info@leefstijlede.nl). Wij zullen deze periode dan niet in rekening brengen. Dit geldt echter niet als u dit achteraf meldt.

Vertel ons uw persoonlijke uitdaging en wij zoeken een oplossing op maat.

Openingstijden fitness:

Maandag

08.30-17.00

18.00-21.00

Dinsdag

18.00-21.00

Woensdag

10.00-13.00

13.00-21.00

Donderdag

10.00-13.00

18.00-21.00

 Vrijdag 08.30-17.00