Rugpijn in Ede

Rugpijn? Zoek een gespecialiseerde fysiotherapeut voor behandeling van rugpijn in Ede.

Wanneer u regelmatig last heeft van rugpijn kan dat verschillende oorzaken hebben. Bij Fysiopraktijk Veluwse Poort in Ede hebben we enkele specialisten op het gebied van rugpijn. 

 

Fysiopraktijk Veluwse Poort, specialisten in het behandelen van rugklachten in Ede

Zoals bij elke aandoening zullen we eerst met u op zoek gaan naar de oorzaak van de rugklachten en naar factoren die de rugklachten mogelijk in stand houden. Na een uitgebreid gesprek volgt er meestal een lichamelijk onderzoek, waarbij functieproblemen in bijvoorbeeld de wervelkolom of de spieren opgespoord kunnen worden die de rugpijn kunnen veroorzaken. Uiteindelijk worden de bevindingen met u besproken, waarna zo mogelijk een plan opgesteld wordt voor behandeling van uw rugklachten.

 

Behandeling

De behandeling van rugpijn bestaat vaak uit het herstellen van verschillende functies van de wervelkolom en de spieren door middel van mobilisaties of manipulaties en/of behandeling van spieren door middel van massage of oefeningen voor versterking van de spieren. Om de behandeling te ondersteunen zult u waarschijnlijk oefeningen en adviezen krijgen. Ook kan er gebruik gemaakt worden van de oefenzaal met paramedisch fitness instructeurs.

 

Voor de behandeling van rugpijn proberen we zoveel mogelijk op de hoogte te blijven van wetenschappelijke ontwikkelingen op dit gebied. Hierdoor bent u verzekerd van een goed onderbouwde behandeling van uw rugpijn.

 

Zoekt u een gespecialiseerde therapeut voor behandeling van uw rugpijn in Ede? U kunt telefonisch contact opnemen met onze praktijk via 0318 – 651 052. We zullen dan een eerste afspraak voor de behandeling plannen. Heeft u vragen over onze specialisaties en behandelmethoden? U kunt ons dan bellen of een mail sturen naar info@fysiopraktijkveluwsepoort.nl.

 

Voor patiënten met rugklachten die niet naar de praktijk kunnen komen is het mogelijk rugpijn in Ede bij u thuis te behandelen. Voor behandelingen aan huis (alleen in Ede) is een verwijzing van de huisarts nodig.