Wij zijn op zoek naar een kinderfysiotherapeut. Ben jij een enthousiaste kinderfysiotherapeut en op zoek naar een nieuwe uitdaging in een jong en enthousiast team? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren.
Wat zoeken wij:
o Een afgestudeerde kinderfysiotherapeut, of iemand die bijna afgestudeerd is.
o Een ambitieuze collega.
o Collegialiteit, enthousiasme en je zorgt voor het best haalbare bij elke patiënt.

Wat bieden wij:
o Het werk als kinderfysiotherapeut binnen onze praktijk is zeer divers! Zo werken we veel aan huis met kinderen tussen 0-2 jaar, zien we kinderen individueel op de praktijk, hebben we meerdere oefengroepen en behandelen we op speciaal onderwijs en dagbehandeling. Daarnaast is er ook veel contact met meerdere scholen, verwijzers en overige disciplines.
o Een mooie grote ruimte die speciaal is ingericht voor kinderfysiotherapie.
o De mogelijkheid om veel mee te lopen met onze kinderfysiotherapeut Saskia Stroomberg.
o Een marktconform salaris en contract voor minimaal 1 jaar.
o Werkdagen en uren in overleg.
o Een gezellig team van fysiotherapeuten, leefstijlcoaches, haptotherapeut, paramedisch fitnessinstructeurs en administratief medewerkers.
o Een praktijk met veel verschillende disciplines, waaronder manuele therapie, orofaciale fysiotherapie, kinderfysiotherapie, hart-, vaat-, longfysiotherapie en oedeemtherapie.
o De praktijk is gevestigd in een gezondheidscentrum, waardoor multidisciplinair samenwerken laagdrempelig is.
o Beschikbaarheid over een mooie grote oefenzaal met moderne fitnessapparatuur.
o Mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en cursussen.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv naar Menno Sportel en Sanjin Azabagic via info@fysiopraktijkveluwsepoort.nl. Kijk voor meer informatie op www.fysiopraktijkveluwsepoort.nl. Direct een afspraak inplannen voor een gesprek kan via onze administratie via 0318-651052.