Hoofdpijn in Ede

Hoofdpijn? Zoek een gespecialiseerde fysiotherapeut in Ede.

Wanneer u regelmatig last heeft van hoofdpijn dan zou de oorzaak in de nek of kaak kunnen liggen. Bij Fysiopraktijk Veluwse Poort in Ede hebben we enkele specialisten op het gebied van hoofdpijn.

Fysiopraktijk Veluwse Poort, specialisten in het behandelen van hoofdpijn in Ede.

 

Zoals bij elke aandoening zullen we eerst met u op zoek gaan naar de oorzaak van de hoofdpijnklachten en naar factoren die de hoofdpijn mogelijk in stand houden. Na een uitgebreid gesprek volgt er meestal een lichamelijk onderzoek, waarbij functieproblemen in bijvoorbeeld de wervelkolom of spieren de hoofdpijn zouden kunnen veroorzaken. Uiteindelijk worden de bevindingen met u besproken waarna zo mogelijk een plan opgesteld wordt voor behandeling van uw hoofdpijnklachten.

 

Behandeling

De behandeling van hoofdpijn bestaat vaak uit het herstellen van verschillende functies van de wervelkolom, aandacht voor de kaak en belastende mondgewoontes en aandacht voor de nekspieren en houding. Om de behandeling te ondersteunen zult u waarschijnlijk oefeningen en adviezen krijgen. Ook kan er gebruik gemaakt worden van de oefenzaal met paramedisch fitness instructeurs.

Voor de behandeling van hoofdpijn proberen we zoveel mogelijk op de hoogte te blijven van wetenschappelijke ontwikkelingen op dit gebied. Hierdoor bent u verzekerd van een goed onderbouwde behandeling van uw hoofdpijn.

 

Zoekt u een gespecialiseerde therapeut voor de behandeling van uw hoofdpijn in Ede?

U kunt telefonisch contact opnemen met onze praktijk via 0318 – 651 052. We zullen dan een eerste afspraak voor de behandeling plannen. Heeft u vragen over onze specialisaties en behandelmethoden? U kunt ons bellen of een mail sturen naar info@fysiopraktijkveluwsepoort.nl.