Fysiotherapie in Ede

Fysiopraktijk Veluwse Poort is, ondanks de vestiging sinds 2015 in het nieuwe Medisch Centrum Veluwse Poort, een van de oudste fysiotherapiepraktijken in Ede. Voorheen was de praktijk gevestigd aan de Lindelaan in Ede (Fysiopraktijk Lindelaan). De uitbreiding in dit nieuwe medisch centrum biedt veel mogelijkheden, waarbij samenwerking met andere disciplines en een praktische fitnessruimte niet meer weg te denken is. Ondanks het nieuwe gebouw met alle moderne mogelijkheden hebben we geprobeerd de persoonlijke, gemoedelijke maar professionele sfeer te behouden. Wij hopen dat u dit kunt beamen wanneer u in onze wachtkamer geniet van een lekker kopje koffie.

 

Specialisaties Fysiopraktijk Veluwse Poort in Ede

Onze fysiotherapiepraktijk neemt een belangrijke plaats in binnen fysiotherapie Ede. Alle medewerkers hebben zich in een bepaalde richting gespecialiseerd. De fysiotherapeut is dé specialist op het gebied van het bewegingsapparaat. Toch gaat het niet alleen over spieren en gewrichten, maar om het hele lichaam. Alles in ons lichaam staat met elkaar in verband, daarom is de therapeut zich bewust van alle factoren die het herstel kunnen belemmeren. Er wordt intensief samengewerkt en van elkaars expertise gebruik gemaakt. 

Onze oefenruimte wordt gerund door twee paramedisch fitnessinstructeurs, zij bieden fitness op maat. Door de intensieve begeleiding ervaar je het belang van goede coaching. Als het goed is kunt u niet ontsnappen aan het oplettende oog van onze instructeur die u probeert te ondersteunen bij het behalen van uw doel. De paramedisch fitnessinstructeur en de fysiotherapeut werken vaak samen voor een optimaal resultaat. Op vaste tijden, meerdere malen per week, is de fysiotherapeut in de zaal aanwezig voor eventuele vragen of persoonlijke begeleiding. Voor een goed vervolgtraject hebben we als fysiotherapiepraktijk in Ede een goede samenwerking met andere sportscholen in Ede. Deze samenwerking is het meest intensief met Premium Health Club. Deze is gevestigd op Hoorn in Ede. Onze fysiotherapiepraktijk biedt daar begeleiding op locatie. 

 

Voor welke behandelingen kunt u terecht bij Fysiopraktijk Veluwse Poort?

Fysiopraktijk Veluwse Poort biedt diverse behandelmethoden aan, namelijk (kinder)fysiotherapie, manuele therapie, orofaciale fysiotherapie (kaakfysiotherapie), haptotherapie oedeemtherapie en geriatrie fysiotherapie. Met deze specialisaties zijn we in staat u te begeleiden bij tal van aandoeningen zoals rugklachten, schouderklachten, nekklachten, ontwikkelingsstoornissen bij kinderen, tennisellebogen, polsklachten, knieblessures, enkelklachten, duizeligheidsklachten, kaakklachten, huilbaby’s, sportblessures, slijtage, hernia, hoofdpijn, migraine, frozen shoulder etc.

 

Samenwerkingen met andere organisaties in Ede

Fysiopraktijk Veluwse Poort heeft sinds het vestigen in het medisch centrum meerdere samenwerkingsverbanden met verschillende disciplines in Ede, zoals het multidisciplinair project Valpreventie. Fysiotherapie wordt daar gecombineerd met ergotherapie, apotheek, thuiszorg, huisartsenzorg, psychotherapie enz. Ook is er een wens voor samenwerking met andere fysiotherapiepraktijken in Ede en omgeving om valpreventie in Ede goed op kaart te zetten. Andere multidisciplinaire samenwerkingsverbanden zijn: zorgprogramma diabetes, zorgprogramma chronische pijn en Kaakpijn Ede. Onze fysiotherapiepraktijk maakt ook deel uit van Safysio. Dat is een samenwerkingsverband met andere fysiotherapiepraktijken in Ede en omgeving. 

 

Het aanmelden bij Fysiopraktijk Veluwse Poort in Ede

U kunt zich op meerdere manieren aanmelden bij de fysiopraktijk. Als u een afspraak wilt maken voor een bepaalde therapie dan kunt u telefonisch contact opnemen via 0318 – 651052. 

Voor fitness kunt u het inschrijfformulier downloaden, invullen en mailen naar info@fysiopraktijkveluwsepoort.nl. Uiteraard mag u contact opnemen als u vragen heeft over onze specialisaties of over de fitness.  

 

Onze fysiotherapeuten zijn:

Menno Sportel (fysiotherapeut in Ede). Andere specialisatie: manueel therapeut

Sanjin Azabagic (fysiotherapeut in Ede). Andere specialisaties: manueel therapeut en orofaciaal fysiotherapeut (kaakfysiotherapeut)

Susanne Harmelink (fysiotherapeut in Ede). Andere specialisaties: oedeemtherapeut en manueeltherapeut i.o.

Marloes den Ouden (fysiotherapeut in Ede, ook werkzaam in een andere praktijk in Huissen). Andere specialisatie: kinderfysiotherapeut i.o.

Laura de Kruijff (fysiotherapeut in Ede). Andere specialisatie: orofaciaal fysiotherapeut (kaakfysiotherapeut) i.o.

Koen Buseman (fysiotherapeut in Ede, ook werkzaam in een andere praktijk in Veenendaal)

Saskia Stroomberg (fysiotherapeut in Ede). Andere specialisatie: kinderfysiotherapeut

Bobbi van Kesteren (fysiotherapeut in Ede, ook werkzaam in een andere praktijk in Arnhem)

Ilona Rutten (fysiotherapeut in Ede, ook werkzaam in een verpleeghuis in Veghel). Andere specialisatie: geriatriefysiotherapeut.