Fysiotherapie ede

Fysiopraktijk Veluwse Poort is, ondanks de vestiging sinds 2015 in het nieuwe Medisch Centrum Veluwse Poort, een van de oudste praktijken in Ede. Voorheen was de praktijk gevestigd aan de Lindelaan. De uitbreiding in dit nieuwe medisch centrum biedt veel mogelijkheden, waarbij samenwerking met andere disciplines en een praktische fitnessruimte niet meer weg te denken zijn. Ondanks het nieuwe gebouw met alle moderne mogelijkheden hebben we geprobeerd de persoonlijke, gemoedelijke maar professionele sfeer te behouden. Wij hopen dat u dit kunt beamen wanneer u in onze wachtkamer geniet van een lekker kopje koffie.

De praktijk neemt een belangrijke plaats in binnen Fysiotherapie Ede. Alle medewerkers hebben zich in een bepaalde richting gespecialiseerd. Er wordt intensief samengewerkt en van elkaars expertise gebruik gemaakt. U kunt bij de praktijk terecht voor manuele therapie, kinderfysiotherapie, orofaciale fysiotherapie / kaakfysiotherapie, oedeemtherapie, geriatriefysiotherapie en haptotherapie. Met deze specialisaties zijn we in staat u te begeleiden bij tal van aandoeningen zoals rugklachten, schouderklachten, nekklachten, ontwikkelingsstoornissen bij kinderen, tennisellebogen, polsklachten, knieblessures, enkelklachten, duizeligheidsklachten, kaakklachten, huilbaby’s, sportblessures, slijtage, hernia, hoofdpijn, migraine, frozen shoulder etc…

De fysiotherapeut is dé specialist op het gebied van het bewegingsapparaat. Toch gaat het niet alleen over spieren en gewrichten, maar om het hele lichaam. Alles in ons lichaam staat met elkaar in verband, daarom is de therapeut zich bewust van alle factoren die het herstel kunnen belemmeren.

Onze oefenruimte wordt gerund door twee paramedisch fitnessinstructeurs, zij bieden fitness op maat. Door de intensieve begeleiding ervaar je het belang van goede coaching. Als het goed is kunt u niet ontsnappen aan het oplettende oog van onze instructeur die u probeert te ondersteunen bij het behalen van uw doel.

Sporten kan ook zonder dat u klachten heeft. De veilige, kleinschalige opzet van onze oefenzaal biedt een aangename mogelijkheid om te starten op ieder niveau.