Fitness in Ede

Fysiopraktijk Veluwse Poort heeft de beschikking over een prachtige oefenzaal. Hier willen we iedereen de mogelijkheid bieden om onder goede begeleiding te sporten. Wij willen het stukje school van de sportschool invullen en iedereen die daar behoefte aan heeft voorbereiden om in de reguliere sport veilig zelfstandig te trainen. Naast onze therapeuten maken we gebruik van twee paramedische fitnessinstructeurs: Michiel van Tiel en Hidde Cusveller. Maatwerk en individuele aanpak staan hierbij voorop. Paramedisch fitnessinstructeur en fysiotherapeut werken vaak samen voor optimaal resultaat. Op vaste tijden, meerdere malen per week is de fysiotherapeut in de zaal aanwezig voor eventuele vragen of persoonlijke begeleiding. Voor een goed vervolgtraject hebben we als fysiotherapiepraktijk in Ede een goede samenwerking met andere sportscholen in Ede. Deze samenwerking is meest intensief met Premium Health Club. Deze is gevestigd op de Hoorn in Ede. Onze fysiotherapiepraktijk biedt daar begeleiding op locatie. 

 

Download het inschrijfformulier, algemene voorwaarden, huisregels en beëindigen van het abonnement. 

 

U kunt deze mailen naar: info@fysiopraktijkveluwsepoort.nl

Voor afmelden fitness (afspraak): fitnessveluwsepoort@gmail.com

Voor fitness hebben we drie abonnementen:

1. Om uw bestaande conditie te onderhouden of fitness te combineren met een andere vorm van sportief bewegen hebben we een abonnement voor 1 x per week van € 30,00.

2. Om uw mogelijkheden geleidelijk op te bouwen hebben we een abonnement voor 2 x per week van € 40,00.

3. Om op korte termijn wat progressie te maken of voor mensen die een serieuze uitdaging als doel hebben, is er een abonnement voor 3 x per week van € 50,00.

Alle abonnementen zijn per maand opzegbaar. In het geval van een langere periode van afwezigheid (1 maand of langer), bijvoorbeeld door vakantie of ziekenhuisopname, verzoeken wij u dit van tevoren aan de administratie door te geven (info@fysiopraktijkveluwsepoort.nl). Wij zullen deze periode dan niet in rekening brengen. Dit geldt echter niet als u dit achteraf meldt.

 

Intake gebeurt altijd samen met een van onze therapeuten, eventueel in combinatie met onze paramedische fitnessinstructeurs. Vertel ons uw persoonlijke uitdaging en wij zoeken een oplossing op maat. 

 

Openingstijden fitness:

Maandag13.00-17.00
Maandag18.00-20.30
Dinsdag09.00-13.00
Dinsdag18.00-20.30
Woensdag13.00-17.00
Donderdag18.00-20.30
Vrijdag09.00-13.00
Vrijdag13.00-17.00

Hoe kunt u zich aanmelden voor fitness in Ede bij Fysiopraktijk Veluwse Poort?

U kunt zich aanmelden voor fitness door het inschrijfformulier in te vullen en te mailen naar info@fysiopraktijkveluwsepoort.nl. We zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen om een intake te plannen. Heeft u vragen over de fitness? U kunt dan telefonisch contact opnemen via 0318 – 651 052.
 

Onze fitnessinstructeurs zijn: 

Michiel van Tiel (verzorgt fitness bij Fysiopraktijk Veluwse Poort in Ede en bij Premium Health Club in Ede)
Hidde Cusveller (verzorgt alleen fitness bij Fysiopraktijk Veluwse Poort in Ede)
Koen Busemaker (verzorgt fitness op donderdagavonden en werkt als fysiotherapeut bij Fysiopraktijk Veluwse Poort in Ede en werkt als fysiotherapeut in andere praktijk in Veenendaal)